Pentru un timp petrecut frumos in natura, nu trebuie sa iti lipseasca o prastie profesionala.  Iti oferim o gama variata de prastii, de cea mai buna calitate.
Poate suna un pic cam ciudat, pentru ca o prastie trebuie sa fie ceva foarte simplu: tai o craca din copac si cu un briceag iti faci rapid o prastia. Lucru pe care dealtfel te incurajam sa il faci tu singur, este o placere.

Noi am dorit sa iti oferim bucuria frumoasa de a trage cu o prastie profesionala. Iti oferim o gama variata de modele de prastii: prastii de putere, prastii de precizie, prastii de antrenament, pentru copii… Ai de unde alege o prastie profesionala.

Calitatea materialelor si munca la o prastie sunt la superlativ. Pornind de la cadrul prastiei, finisajele atente, benzile elastice montate, limba de piele, fiecare legare efectuata, calibrarea prastiei. Pana si snurul pentru incheietura mainii, de pe furca prastiei are un dublu rol: de siguranta si pentru a pune proiectilele mai rapid in limba de piele.

Indraznim deci sa spunem ca va oferim o prastie profesionala, care va va insoti toata viata. Cadrul prastiei are garantie pe viata si suporta montarea celor mai puternice gume.

Ai de unde alege o prastie profesionala, ba mai mult; daca la un moment dat ti se pare ca ai prefera un alt model, ne poti suna pentru returnarea si inlocuire prastiei cu alta. Este si normal sa fie asa. Pentru ca numai tragand cu o prastie profesionala vei sti care model ti se potriveste cel mai bine.

×